Σχετικά με εμάς

Το 95% παραγωγής ούζου & τσίπουρου στην Ελλάδα "βράζει" σε δικά μας καζάνια!!

Με μεράκι και τεχνογνωσία
προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας!!!

Το Χαλκουργείο Ελευθεριάδη, ιδρύθηκε το 1926 στην οδό Λαγκαδά. Σήμερα η επιχείρηση μας βρίσκεται στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με κύρια εργασία τους χειροποίητους Παραδοσιακούς άμβυκες απόσταξης ούζου, τσίπουρου,ρακής και ζιβανίας, τους Βιομηχανικούς αποστακτήρες, τους Πειραματικούς αποστακτήρες, καθώς επίσης και αποστακτήρες Αρωματικών φυτών και Τριαντάφυλλου.

Επίσης κατασκευάζουμε ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης κρασιού, ούζου, τσίπουρου,ελαιόλαδου και προιόντος αιθέριου έλαιου.

Το Χαλκουργείο Ελευθεριάδη συνέργαζεται με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες προμήθειας χαλκού και ανοξείδωτου και κατέχει πιστοποιητικά καταλληλότητας και γνησιότητας απο αυτές.Τα μηχανήματά μας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές που διέπουν την βιομηχανία τροφίμων & ποτών και την τρέχουσα νομοθεσία που ορίζει το Γενικό Χημείο του κράτους.

Η ποιότητα για μας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην κατασκευή των μηχανημάτων μας , γι αυτό και άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το 95% των ποτοποιίων-αποσταγματοποιίων που βράζουν στην Ελλάδα ,οι αποστακτήρες τους κατασκευάστηκαν στο Χαλκουργείο Ελευθεριάδη.